MW115RA1200N09 adapter 370003 adapter MESP1080A1913 adapter
Levering uit voorraad met garantie
Laptop accu's voor een lage prijs
veilig betalen
Accu met 50% Korting

Je bent hier: HOME » Laptop accu » SONY » SONY SGPBP02

Met deze SONY SGPBP02 accu kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve SONY SGPBP02 accu extra lang werken zonder stopcontact!Hoge kwaliteit SONY SGPBP02 accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.

Laptop Accu voor SONY SGPBP02

De laptop SONY SGPBP02 accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en met 1 Jaar garantie.

SONY SGPBP02 Goedkope laptop batterij


Originele prijs: € 123.55 EUR
Speciale prijs : € 95.04 EUR
Accu voor SONY SGPBP02 - korting tot 35% :
Productcode:
P#SN066
Merk:
sony Li-ion Accu
Conditie:
Nieuw
Output voltage:
3.7V
Accu capaciteit:
5000mAh/18.5wh
Kleur:
zwart
Garantie:
1 an de garantie
Availability:
op voorraad

Aantal:
Snel Geleverd!1 jaar garantie
Hoge kwaliteit, lage prijs!
Betaal dan eenvoudig en veilig met iDealbatterie
Waarom bij ons kopen?

laptop-accu-batterij.nl hanteert altijd een lage prijs en dat garanderen we. Vandaar onze "laagste prijs garantie", zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor hetzelfde product.we biedt inmiddels laptopaccu’s,laders, autoladers, adapters voor meer dan 7000 verschillende laptopmodellen. Nieuwe laptopmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu’s in de laptop-accu-batterij.nl shop.

Hoe verleng ik het SONY SGPBP02 acculeven van mijn laptop?

  • Het beste voor een SONY SGPBP02 accu is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen.Heeft u een nieuwe SONY SGPBP02 batterij aangeschaft? Laadt de SONY SGPBP02 batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt.Om met de SONY SGPBP02 batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.
  • Verwijder de SONY SGPBP02 batterij uit uw laptop en bewaar deze op een koele, droge en schone plaats indien u de SONY SGPBP02 batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.
  • Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.

Gerelateerde product: