C32N1415 accu MW115RA1200N09 adapter 370003 adapter
Levering uit voorraad met garantie
Laptop accu's voor een lage prijs
veilig betalen
Accu met 50% Korting

Je bent hier: HOME » Laptop accu » HASEE » HASEE CQB913

Met deze HASEE CQB913 accu kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve HASEE CQB913 accu extra lang werken zonder stopcontact!Hoge kwaliteit HASEE CQB913 accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.

Laptop Accu voor HASEE CQB913

De laptop HASEE CQB913 accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en met 1 Jaar garantie.

HASEE CQB913 Goedkope laptop batterij


Originele prijs: € 113.26 EUR
Speciale prijs : € 87.12 EUR
Accu voor HASEE CQB913 - korting tot 35% :
Productcode:
P#HS007
Merk:
hasee Li-ion Accu
Conditie:
Nieuw
Output voltage:
10.8V
Accu capaciteit:
4400mAh
Kleur:
zwart
Garantie:
1 an de garantie
Availability:
op voorraad

Aantal:
Snel Geleverd!1 jaar garantie
Hoge kwaliteit, lage prijs!
Betaal dan eenvoudig en veilig met iDealbatterie
Waarom bij ons kopen?

laptop-accu-batterij.nl hanteert altijd een lage prijs en dat garanderen we. Vandaar onze "laagste prijs garantie", zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor hetzelfde product.we biedt inmiddels laptopaccu’s,laders, autoladers, adapters voor meer dan 7000 verschillende laptopmodellen. Nieuwe laptopmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu’s in de laptop-accu-batterij.nl shop.

Hoe verleng ik het HASEE CQB913 acculeven van mijn laptop?

  • Het beste voor een HASEE CQB913 accu is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen.Heeft u een nieuwe HASEE CQB913 batterij aangeschaft? Laadt de HASEE CQB913 batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt.Om met de HASEE CQB913 batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.
  • Verwijder de HASEE CQB913 batterij uit uw laptop en bewaar deze op een koele, droge en schone plaats indien u de HASEE CQB913 batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.
  • Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.

Gerelateerde product: