MW115RA1200N09 adapter 370003 adapter MESP1080A1913 adapter
Levering uit voorraad met garantie
Laptop accu's voor een lage prijs
veilig betalen
Accu met 50% Korting

Je bent hier: HOME » Laptop accu » ACER » ACER AP11B7H

Met deze ACER AP11B7H accu kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve ACER AP11B7H accu extra lang werken zonder stopcontact!Hoge kwaliteit ACER AP11B7H accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.

Laptop Accu voor ACER AP11B7H

De laptop ACER AP11B7H accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en met 1 Jaar garantie.

ACER AP11B7H Goedkope laptop batterij


Originele prijs: € 122.41 EUR
Speciale prijs : € 94.16 EUR
Accu voor ACER AP11B7H - korting tot 35% :
Productcode:
P#AC091
Merk:
acer Li-ion Accu
Conditie:
Nieuw
Output voltage:
11.1V
Accu capaciteit:
3260mAh/36Wh
Kleur:
zwart
Garantie:
1 an de garantie
Availability:
op voorraad

Aantal:
Snel Geleverd!1 jaar garantie
Hoge kwaliteit, lage prijs!
Betaal dan eenvoudig en veilig met iDealbatterie
Waarom bij ons kopen?

laptop-accu-batterij.nl hanteert altijd een lage prijs en dat garanderen we. Vandaar onze "laagste prijs garantie", zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor hetzelfde product.we biedt inmiddels laptopaccu’s,laders, autoladers, adapters voor meer dan 7000 verschillende laptopmodellen. Nieuwe laptopmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu’s in de laptop-accu-batterij.nl shop.

Hoe verleng ik het ACER AP11B7H acculeven van mijn laptop?

  • Het beste voor een ACER AP11B7H accu is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen.Heeft u een nieuwe ACER AP11B7H batterij aangeschaft? Laadt de ACER AP11B7H batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt.Om met de ACER AP11B7H batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.
  • Verwijder de ACER AP11B7H batterij uit uw laptop en bewaar deze op een koele, droge en schone plaats indien u de ACER AP11B7H batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.
  • Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.

Gerelateerde product: